0
Ιστορικό
Προσθήκη
0
0
Σύνολο 0,00 
Το καλάθι είναι άδειο.

Τρόποι Αποστολής

Χρόνοι παράδοσης: Για παραγγελίες από προμηθευτές εσωτερικού ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες 

Για παραγγελίες από προμηθευτές εξωτερικού (Ευρώπη, Γερμανία, Ολλανδία) ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-12 εργάσιμες ημέρες 

Συνεργαζόμενες μεταφορικές: Συνεργασία με όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες μεταφορικές ACS, ELTA COURIER, TAS COURIER, FEDEX, DHL, UPS, Comet Courier κ.τ.λ 

Υπολογισμός των μεταφορικών εξόδων, ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία στο check out του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 Παραλαβή από κατάστημα: Εφόσον η παραγγελία και η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί στο eShop και εφόσον λάβετε ενημέρωση ότι είναι ετοιμοπαράδοτη, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα για την παραλαβή των εμπορευμάτων:

Σοφοκλέους 80 & Αρκαδίου 1, Καλλιθέα, 17672 ΑΘΗΝΑ

Ωράριο παραλαβών:

Δευτέρα – Παρασκευή   08:30 – 17:30

Σάββατο  09:00 – 14:00

Αποστολές εντός Ελλάδος: Για τις παραδόσεις των παραγγελιών η εταιρία συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες μεταφορικές που με το δίκτυο τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. 

Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα στο checkout του ηλεκτρονικού καταστήματος ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων με μικρό όγκο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά την αποστολή της παραγγελίας παρέχεται η δυνατότητα με την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), να παρακολουθήσετε την διαδρομή της παραγγελίας σας. Η αποστολή, μεταφορά και παράδοση πολύ βαριών ή ογκωδών αντικειμένων (κυρίως φανοποιεία), γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Η αποστολή εκτελείται σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία ή πρακτορείο που θα επιλέξει ο πελάτης. Η εξόφληση για την αγορά των εμπορευμάτων γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης η πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας, σύμφωνα με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Αποστολή εκτός Ελλάδος: Για τις αποστολές εξωτερικού η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεταφορικές DHL, UPS, FEDEX κτλ Οι αποστολές περιορίζονται σε εμπορεύματα με μικρό όγκο μόνο. Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα στο checkout του ηλεκτρονικού καταστήματος ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων με μικρό όγκο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά την αποστολή της παραγγελίας παρέχεται η δυνατότητα με την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), να παρακολουθήσετε την διαδρομή της παραγγελίας σας. O τρόπος πληρωμής είναι τραπεζική κατάθεση, χρεωστική-πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία.

Σύνδεση

Εγγραφή